G900 MilikKu

Lama betul aku tak update post blog aku ni...last sekali tajuk sony ericsson g900 tu ar...masa tu duk berkira nak ambil ke tak...nak ke tak!...ke tak nak..


He...he....tapi post kali ni...siapa sangka,aku dah pun miliki G900...walaupun tak sehebat handphone yang ko orang ada...tapi aku bersyukur apa yang aku ada.Meh aku citer sikit pengalaman aku menggunakan g900 ni..



Keseluruhannya, aku bagi 7 star dari 10 star.Sebabnya ada beberapa kelemahan yang aku tak berapa berkenan.Antaranya :

  1. Lembab....terlalu slow untuk open satu-satu program.

  2. Colour tak la sebaik model sony w960 , walaupun w960 hanya 3.2Mp je , tapi screen colour dia ok!

  3. Bateri tak tahan lama...bagi yang suka bersms,ber caling-caling,baik lupakan je g900 ni.Cepat giler sedut bateri.
  4. speaker tak best!hampeh betul...volume full je pecah bunyi nye.Kualiti speaker sama Nokia jer.Macam tak percaya pun ada sony ericsson cam tu...

Yang lain-lain aku masih berpuas hati,seperti wireless & camera memang baik punye....lihat lah gambar-gambar yang pernah aku ambil menggunakan g900 aku....

Klik gambar untuk besarkan!







ini pula gambar dimalam hari dengan kata lain guna flash da......






gambar ni tiada sebarang lampu.dalam gelap gulita aku ketik...

2 comments

slamberz said...

hahaha bro betul tu aku pun sama..guna G900

na3ri said...

huhu...aku dah jual..start taun ni pakai nokia 6220clasic..lagi sempoi..best weyy..

Post a Comment

.

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Dimensi Baru Membeli-Belah Konsumer Bijak
 

Rakan

Free Website Hosting

sms 4 marketing
Revolusi Teknologi SMS
Kelantan Bloggers