Sony Ericsson G900

G900!! perhhh....antara model terbaru sony ericsson berasaskan touch screen...harga dalam lingkungan RM980-RM1300 bergantung sama ada AP @ Midland (SonyEricsson Authorised distributor)

Spec dia pun kira ok & berbaloi dengan harga...body kit dia pun kira ok....sekali tengok sempoi je....macam handphone biasa-biasa...
Size : 106.0 x 49.0 x 13.0 mm 4.2 x 1.9 x 0.5 inches

Weight : 99.0 g 3.5 oz

Available colours : Dark Red & Dark Brown

Screen : 240x320 pixel 262,144-colour TFT

Memory Memory Stick Micro™ (M2™) support(up to 4 GB)
Networks : GSM 900 GSM 1800 GSM 1900 UMTS 2100

Camera : Auto focus Camera
- 5 megapixel Digital Zoom
- up to 16x Image stabiliser
-Photo light Picture blogging
-Red-eye reduction
-Video light Video record Video stabiliser MusicAlbum art

Bluetooth™ stereo (A2DP)

Media Player MegaBass™
Music tones : MP3, AAC PlayNow™ TrackID™ InternetRSS feeds

Entertainment : 3D games Java Media Radio

Radio - FM radio RDS

Video Clip Video streaming

Connectivity : Bluetooth™ technology , Modem Synchronisation PC USB mass storage

USB support MessagingEmail: Instant messaging MMS (Multimedia Messaging) Predictive text input

Sound recorder Text messaging (SMS) Communication

Polyphonic ringtones

Speaker phone

Vibrating Alert Video call

DesignNavigation key

Picture wallpaper

Organiser

Alarm clock

Calculator

Calendar

Contacts

Document editors

Document readers

Flight mode

Handwriting recognition

Notes Phone book

Stopwatch

Symbian™ OS

Tasks Timer

Touch-screen

Wi-Fi 802.11b/g


Yang kaler oren tu aku berkenan sangat kenapa aku pilih model ni....tapi yang kaler merah tu yang aku tak berkenan...kalau lah os yang digunakan windows mobile 6 kan bagus...kalau dikirakan harga ok la..dari guna windows sah-sah harga dia cecah RM1700-2500...


Kalau ada siapa-siapa yang dah guna model ni atau nak bagi pendapat sepatah dua kata boleh tinggalkan dikotak komen post ini.

Komen anda semua membantu aku untuk me "grab" kan handphone ni atau pun tidak!

Harap dapat bantuan dari anda semua pembaca blog aku!

0 comments

Post a Comment

.

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Dimensi Baru Membeli-Belah Konsumer Bijak
 

Rakan

Free Website Hosting

sms 4 marketing
Revolusi Teknologi SMS
Kelantan Bloggers