SVR international!Semakin berbelanja semakin menguntungkan!

Tahukah ko orang bila berbelanja barang keperluan di Giant, mengisi minyak di petronas ko orang akan dapat diskaun walaupun Giant/petronas tidak mengadakan jualan murah!!

Ini lah satu penemuan baru yang boleh dikatakan baru aku jumpa...tidak ramai yang tahu akan kewujudan kad SVR.

Ape dia SVR ni?
SVR adalah kad yang membolehkan kita berbelanja di Merchants terpilih,seolah2 sama kad debit!tapi kad debit dikeluarkan oleh Bank sahaja.Kad SVR dikendalikan oleh SVR International dengan gabungan bersama KOPMA(koperasi pelindung malaysia) dengan usahasama Petronas.

Siapa Merchants SVR?

+Petronas
+Giant
+Kamdar
+uDIAMOND
+Origems
+Champion Club International
+TESCO (dalam pebincangan)
& banyak lagi akan ditambah!rujuk WEB RASMI syarikat SVR

Apa yang untungnya?
ko orang adalah pengguna,dan semestinya ada kuasa membeli,bila membeli mesti ada cash /card...zaman sekarang ramai yang guna card!tak kira debit/kredit card.Kelebihan card tak perlu bawa cash banyak2 secara tak langsungnya menghapus pencuri!!Betui dak!!

Sama gak dgn SVR kad ni...xperlu lagi cash..yang penting bila ko orang berbelanja sudah pasti dapat diskaun/rebat!!walaupun RM1-2 itu juga dikira 1 BONUS untuk ko orang,daripada tak dapat apa2....herm...yg ni memang best!!bab2 belanja beli brang keperluan ni sudah semestinya berlaku!!petrol mesti di isi...

Nak dapatkan kad SVR pun berpatutan,cuma bayar RM168(semenanjung) RM180(sabah/sarawak) seumur hidup...tiada yuran pembaharuan lagi setiap tahun..tak sama cam kad debit/kredit yg ada dipasaran sekarang..ada caj lagi tuu...

Dan yang paling aku suka kad SVR ni...bonus dari rangkaain aku pun dapat bila dia orang berbelanja....paling tidak 2 sumber bonus akau dapat....

Baiklah cakap banyak pun tak guna kalau ko orang tidak mencuba!

Untuk dapatkan kad SVR ni boleh daftar di http://www.svr2u.net/1malaysia ;) kenapa 1malaysia?sebab satu malaysia boleh dapatkan kad SVR ini.Memang berbaloi!!







0 comments

Post a Comment

.

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Dimensi Baru Membeli-Belah Konsumer Bijak
 

Rakan

Free Website Hosting

sms 4 marketing
Revolusi Teknologi SMS
Kelantan Bloggers